Vineri, 2024-03-29, 10:32 AM
Bine aţi venit Vizitator

Giurgiu Website

Negrese - Forum

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Retete Culinare » Deserturi » Negrese
Negrese
d3mra20Data: Vineri, 2012-08-24, 12:13 PM | Mesaj # 1
Generalisim
Grup: Administratori
Mesaje: 6
Premii: 0
Reputaţie: 22
Status: Offline
Reteta Negresa

Ingrediente:

3 oua
o cana de lapte
o cana si jumate de zahar
un pachet de unt
un plic 50 g cacao
o cana de faina
un plic de praf de copt
un praf de sare


Mod de preparare:
Intr-o oala punem laptele, zaharul si untul taiat bucati si amestecam usor pana untul se topeste; intre timp punem si cacao si amestecam pentru a nu ramane cocoloase da cacao. Lasam amestecul la flacara mica, amestecand usor pana acesta da un clocot dupa care oprim si lasam la racit.
Poza 1

Cand compozitia rezultata mai sus este rece (daca vrem sa grabim procesul, punem oala intr-un vas mai mare cu apa rece si castigam timp astfel) separam ouale si batem albusul spuma cu un praf de sare.
Punem compozitia rece intr-un vas incapator…
Poza 2

adaugam galbenusurile si amestecam cu mixerul,
Poza 3

Adaugam praful de copt in faina si totul peste amestecul obtinut mai inainte
Poza 4

Si amestecam. Adaugam albusul si cu ajutorul unui tel, amestecam usor de jos in sus pana incorporam tot albusul in compozitie.
Turnam totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins la 170 grade, pentru 35 de minte. Lasam la racit, taiem si pudram cu zahar pudra.
Poza final 1
Poza final 2


Pofta buna!
 
Forum » Retete Culinare » Deserturi » Negrese
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Formularul pentru autentificare
Dati-ne un vot!
Căutare
Sondajul nostru
Va place site-ul nostru?

Total răspunsuri: 542
Chat-NU INJURATI
Statistici
Copyright © 2024 Website By D3mra