d3mra20 | Data: Vineri, 2012-08-24, 3:55 AM | Mesaj # 1 |
Generalisim
Grup: Administratori
Mesaje: 6
Status: Offline
| Salata crocanta de legume
Ingrediente principale: morcov, dovleac, ceapa, cartofi dulci, sparanghel, fasole verde, varza rosie, conopida, broccoli, ciuperci, rucola, nuci acaju, nuci pecan
Ingrediente Legume: 500 g legume grupa 1, taiate (morcov, dovleac, ceapa, cartofi dulci) 500 g legume grupa 2, taiate (sparanghel, fasole verde, varza rosie, conopida, broccoli, ciuperci) 15 ml ulei de masline 1 capatana usturoi cateva fire de rozmarin si cimbru sare de mare si piper negru cateva frunze de rucola Pentru dressing: 125 g migdale, nuci acaju sau nuci pecan 15 g seminte de floarea-soarelui, prajite un praf de sare 1 catel de usturoi, zdrobit 1 ceapa verde, tocata 125 ml ceai de rooibos 15 ml ulei de masline 15 ml zeama de lamaie
Mod de preparare 1. Pentru legume: Preincalziti cuptorul la 190 de grade. 2. Puneti grupa 1 de legume intr-o tava, turnati ulei de masline si presarati usturoiul, ierburile sarea si piperul. Coaceti pentru 15 de minute, apoi adaugati pe deasupra grupa 2 de legume. Coaceti inca 15 minute. 3. Aranjati legumele intr-un castron si presarati frunzele de rucola. 4. Amestecati ingredientele pentru dressing apoi turnati peste salata si serviti. Poza!
Pofta buna!
|
|
| |