Marţi, 2024-04-16, 5:15 PM
Bine aţi venit Vizitator

Giurgiu Website

Bomboane Raffaello - Forum

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Retete Culinare » Deserturi » Bomboane Raffaello
Bomboane Raffaello
d3mra20Data: Vineri, 2012-08-24, 11:32 AM | Mesaj # 1
Generalisim
Grup: Administratori
Mesaje: 6
Premii: 0
Reputaţie: 22
Status: Offline
Bomboane Raffaello

Ingrediente:

600 grame lapt praf
240 grame zahar fin
160 grame nuca de cocos pentru compozitie
100-160 grame nuca de cocos pentru exterior
280-300 grame unt cu 85% grasime
100-130 mililitri lapte de cocos sau smantana
optional, migdale sau alune de padure pentru pus in mijloc


Mod de preparare:
Amestecam intr-un vas laptele praf, zaharul, nuca si la final adaugam untul care a stat la temperatura camerei. Daca avem robot de bucatarie il folosim cu incredere; daca nu, ne ajutam de maini pentru a framanta amestecul de ingrediente; pentru bomboane cu adevarat delicioase folositi unt dulce de cea mai buna calitate.
Poza 1
Poza 2

La final, adaugam lapte de cocos, in jur de 100-130 mililitri, pentru a da consistenta dorita aluatului; daca simtiti ca se modeleaza greu sau e prea tare, mai adaugati lapte de cocos pana obtineti consistenta dorita. Dimpotriva, daca e prea moale mai adaugati nuca de cocos si lapte praf. Cand am obtinut compozitia perfecta, ne apucam de modelat bilute pe care la final le dam prin nuca de cocos. Daca simtitm ca bomboanle sunt prea uscate si nu se prinde nuca de cocos de ele, din cand in cand ne dam cu putina apa pe maini.
Poza 3

Pofta buna!
 
Forum » Retete Culinare » Deserturi » Bomboane Raffaello
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Formularul pentru autentificare
Dati-ne un vot!
Căutare
Sondajul nostru
Va place site-ul nostru?

Total răspunsuri: 542
Chat-NU INJURATI
Statistici
Copyright © 2024 Website By D3mra